Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €59,-

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd*

  • Achteraf betalen

  • Gratis retourneren

Dames instappers

Gabor instappers

Maat
16artikelen

Gabor instappers voor dames

De instapper is ruimschoots vertegenwoordigd in de catalogus van Gabor en de Gabor instapper heeft zelfs een reputatie hoog te houden. Gabor instappers voor dames staan bij uitstek bekend als comfortabele en stijlvolle schoenen. De Gabor instappers zijn gemaakt van soepel leer en voorzien van een zool met luchtkussentjes. Hierbij zijn dan ook nog inlegzolen te verkrijgen die het comfort nog meer verhogen. Met deze extra zolen wordt je houding verbeterd en rugpijn tegengegaan. Zo heb je een fijn loopcomfort met de Gabor instappers. 

Gabor dames instappers in verschillende stijlen

Gabor instappers zijn veelzijdige schoenen. Je vindt de Gabor instappers voor dames in onze webwinkel in verschillende kleuren en stijlen. Ook met materialen wordt door Gabor gespeeld. Het bedrijf heeft instappers van leer waar bij sommige modellen elementen aan zijn toegevoegd van bijvoorbeeld suede. Er zijn strakke modellen die een eigen verhaal vertellen, maar ook instappers met decoratieve elementen. De Gabor dames instappers behoren door hun veelzijdigheid en kwaliteit dan ook tot de beste schoenen die wij te koop aanbieden. 

Duurzame kwaliteit Gabor instappers voor dames

Gabor is een familiebedrijf dat al ruim 60 jaar kwalitatief hoogwaardige schoenen fabriceert. Dit begon op kleine schaal in een kleine fabriek, waar de eerste generatie van de familie zorgvuldig aan een reeks perfecte schoenen begon te werken. Inmiddels zijn we enkele generaties verder, maar kwaliteit en comfort zijn nog altijd de belangrijkste sleutelwoorden bij Gabor. Je blijft als schoenenfabrikant in een competitieve markt als de schoenenmarkt niet in de voorhoede staan als je niet zorgt dat je met je tijd meegaat, en ook daar wordt bij Gabor goed voor gezorgd. De ontwerpers van het bedrijf weten keer op keer te innoveren en Gabor is dan ook een voorloper als het op trends aankomt. Zo ook in de collectie Gabor dames instappers bij Durlinger! 

Neem ook eens een kijkje bij de dames instappers van Rieker! Bekijk daarnaast de gehele Gabor dames collectie met onder andere Gabor sneakers, Gabor sandalen of Gabor enkellaarsjes.

Gabor instappers bij Durlinger 

Een familiebedrijf als Gabor past perfect bij ons. Ook wij zijn een familiebedrijf dat al vele jaren bestaat. Ons eerste filiaal werd in 1881 geopend en sindsdien zijn we gegroeid tot een bedrijf met meer dan 40 filialen, in Limburg, Brabant, Gelderland en tevens in België. Een uitgebreide webwinkel kan daarbij niet ontbreken en ook hierin zijn we voorzien. Je vindt hier ruim 60 topmodellen schoenen, die we binnen vier dagen bij je kunnen laten bezorgen. Waaronder de fijne Gabor dames instappers voor dames! 

Waarom jouw Gabor instappers voor dames bestellen bij Durlinger?

Bij Durlinger kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht in onze webshop voor de mooiste Gabor instappers! Heb je het paar dames instappers van Gabor gevonden? Voeg ze dan toe aan je winkelwagen. Als je voor 14:00 besteld, worden je Gabor dames instappers dezelfde dag nog verzonden. Wij streven naar een snelle levertijd! Je kunt ze natuurlijk ook in één van onze winkels uitzoeken.

Toegevoegd aan winkeltas
terug
Het item is verwijderd uit je winkeltas