Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €59,-

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd*

  • Achteraf betalen

  • Gratis retourneren

LOFF 1881Door Danielle Durlinger

Geboren in een schoenendoos

De liefde voor schoenen was er al vanaf kleins af aan. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat Danielle Durlinger is geboren in een schoenendoos, net als de rest van de Durlinger familie. Joseph Durlinger, Danielle's over-over-over-grootvader opende in 1881 de allereerste Durlinger schoenenwinkel. En nu, heel veel winkels en generaties verder, heeft Danielle haar eigen merk ontwikkeld: LOFF1881, geboren uit liefde voor schoenen, al sinds 1881!

LOFF1881

In LOFF1881 komt duidelijk het Durlinger DNA naar voren. Het oog voor detail, maar ook de kwaliteit: van de veters tot de stiksels, alles wordt zorgvuldig ontworpen en gecontroleerd door Danielle zelf. Met haar opgedane kennis van de schoenenvakschool in Engeland weet ze precies hoe een schoen in elkaar moet zitten en waar ze op moet letten. Dat doet ze dan ook als inkoopster voor Durlinger al sinds 1992! Eerst voor andere merken, maar nu ook voor haar eigen merk. Voeg daar 100 jaar aan kennis en kwaliteit van haar familie aan toe en de perfecte mix van mode, kennis en kwaliteit is geboren.

Altijd echt leer

Om die kwaliteit te waarborgen is LOFF1881 altijd gemaakt van echt leer. Je kunt er van op aan dat de schoen ademt, duurzaam is en met de juiste verzorging lang meegaat. Schoenen van LOFF zijn geen snelle mode artikelen, maar bewuste, duurzame basics die in geen enkele schoenenkast mogen ontbreken. Van een tijdloze witte sneaker tot een trendy roze loafer.

Duurzaamheid

Duurzaamheid vind je niet alleen terug in het materiaal en de houdbaarheid van LOFF, maar ook in het productie proces. Bij LOFF weet je dat het goed zit.

Extra comfort: uitneembaar voetbed

Uiteindelijk moet een schoen natuurlijk gewoon goed zitten. Dat weet ook Danielle, die als oma de nodige meters maakt achter de kinderwagen. Daarom heeft het grootste gedeelte van LOFF een uitneembaar voetbed, zo kun je jouw eigen zolen dragen, een verademing voor je voeten! Daarnaast zijn alle LOFF artikelen zorgvuldig doorgepast en moet ook de hoogste hak in de LOFF collectie lekker zitten!

Toegevoegd aan winkeltas
terug
Het item is verwijderd uit je winkeltas