Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €59,-

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd*

  • Achteraf betalen

  • Gratis retourneren

Home

Gabor schoenen

Maat
109artikelen

Gabor schoenen online bij Durlinger

Bij Durlinger vind je een ruim aanbod van zorgvuldig uitgezochte Gabor schoenen. Al 60 jaar is Gabor bezig met het onderzoeken wat een dame zoekt in een schoen. Ze steken veel tijd en energie in het creëren van een comfortabele schoen, zonder het design uit het oog te verliezen. Seizoen na seizoen verwerken ze de laatste modetrends in het ruime assortiment. Er is een ruime keuze aan sneakers, maar ook enkellaarzen, veterschoenen en sandalen zijn te vinden in onze online webshop. Het aanbod aan verschillende Gabor schoenen bij Durlinger is erg divers zodat er voor elke outfit of stijl wel schoenen te vinden zijn!

Gabor damesschoenen collectie

Fashionable Gabor sandalen

De modieuze Gabor sandalen hebben een bovenwerk van leer en een zool van kunststof. De sandalen zijn voorzien van een elastiek waardoor de schoen aangenaam om de voet zit en geschikt is voor vrijwel elke vrijetijdsbesteding.

Ruim aanbod Gabor enkellaarsjes

Als je gaat voor comfort, dan zijn de stijlvolle Gabor laarzen en Gabor enkellaarsjes een perfecte keuze. De laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en materialen waardoor er altijd een schoen voldoet aan jouw wensen.

Gabor ballerina’s van de beste kwaliteit

Ballerina’s van Gabor zijn gemaakt van de mooiste stukken leer. Door de buitenkant van de schoen van leer te maken met een fluweel ogend uiterlijk, passen de ballerina’s bij elke outfit. Of je nou lekker op het terras zit of een dag gaat shoppen, de ballerina’s kun je bij iedere gelegenheid aan. Zo weet je dat je met Gabor schoenen altijd goed geschoeid bent voor de leukste uitstapjes buiten de deur.

Op zoek naar stoere Gabor sneakers?

Dan heeft Durlinger een uitermate geschikt assortiment Gabor sneakers voor jou. Op onze website vind je de Gabor dames sneakers in verschillende kleuren en met of zonder dierenprint. De schoenen zijn voorzien van een veter- of ritssluiting waardoor het instappen makkelijk wordt en het lopen blijft erg comfortabel.

Gabor veterschoenen voor dames

De Gabor dames veterschoenen zijn geschikt voor ieder seizoen. Kies je voor hoge Gabor veterschoenen of liever een lager model? Eén ding is zeker, de veterschoenen hebben een heerlijk draagcomfort en zijn gemaakt van de beste materialen. 

Hoe vallen de schoenen?

De manier waarop Gabor schoenen vallen hangt af van verschillende factoren, waaronder het model, de leest en het materiaal. Over het algemeen staan de schoenen bekend om de goede pasvorm die overeenkomt met de standaard Europese maten.

Heeft Gabor breedtematen?

Gabor biedt schoenen aan in halve maten en verschillende breedtes. De meeste Gabor modellen voor dames hebben een G-wijdte, wat betekent dat de schoen normaal valt. Voor mensen met wat bredere voeten zijn er ook verschillende modellen met een H-wijdte beschikbaar. Heb jij smallere voeten? Kies dan voor een model met een F-wijdte.

Waarom schoenen kopen bij Durlinger?

Heb jij jouw perfecte Gabor schoenen gevonden en wil je ze graag bestellen? Dan is een bestelling bij Durlinger zo gemaakt! Voeg de schoenen toe aan het winkelmandje en maak een bestelling. Wanneer je jouw bestelling online plaatst, betaal je boven de €59,- geen verzendkosten. Word je member bij Durlinger? Dan kan je sparen voor extra korting.

Toegevoegd aan winkeltas
terug
Het item is verwijderd uit je winkeltas