Winkelen per
Categorie
Subcategorie
Merken
Merk
Kleur
Uw maat
Prijs
Hakhoogte
Collecties
Voetwijdte
UitneembaarVoetbed
Bovenwerk
Sluiting
Sorteer op

Mjus dameslaarsje

€ 69,99

€ 139,99

bespaar 70.00

Mjus dameslaarsje

€ 74,99

€ 149,99

bespaar 75.00

Mjus damesboot

€ 89,99

€ 149,99

bespaar 60.00

Mjus veterboot

€ 97,99

€ 139,99

bespaar 42.00

Sorteer op

Leuke schoenen van Mjus

Mjus is een van die leuke, hippe schoenenmerken waar vrouwen momenteel gek op zijn. We hebben bij Durlinger een flink assortiment schoenen van Mjus voor u klaarstaan. Voor Mjus schoenen moet u dan ook bij Durlinger zijn. Mjus damesschoenen staat niet alleen bekend om de onberispelijke stijl van de schoenen, maar ook omdat elke schoen met veel zorg in elkaar wordt gezet. Mjus schoenen online bekijkt u het eenvoudigst bij Durlinger.

Ruim assortiment Mjus schoenen

Mjus is een merk dat niet onder een enkele noemer te vangen is. Mjus schoenen is namelijk een merk dat verkrijgbaar is in heel wat verschillende stijlen en kleuren. Mjus damesschoenen verkoopt sandalen en sandalettes, damesboots en sneakers, enkellaarsjes en instappers. We vergeten waarschijnlijk nog wel een paar stijlen schoenen die dit merk in het assortiment heeft. Neem gewoon een kijkje bij ons assortiment Mjus schoenen dat online staat in onze webshop.

Ook schoenen van Mjus?

Laten we een van de grootste voordelen van het kopen van schoenen bij Durlinger gelijk maar noemen: u betaalt bij ons geen verzendkosten. Dat niet alleen, maar u kunt bij ons ook sparen voor korting op latere bestellingen. Durling heeft daarbij ervaring met schoenen verkopen sinds 1881. U vindt dan ook bij ons een ongekende kennis van de materie, alsmede de perfecte service.