Winkelen per
Categorie
Subcategorie
Dames
Merk
Kleur
Uw maat
Prijs
Hakhoogte
Kenmerken
Collecties
Voetwijdte
UitneembaarVoetbed
Bovenwerk
Sluiting
Sorteer op

Mjus veterboot

€ 149,99

Belizia dames pantoffel

€ 29,99

Rieker veterboot

€ 64,99

Brenda Zaro pump

€ 89,99

Rieker veterschoen

€ 69,99

Wolky Luna damesboot

€ 139,99

Wolky Roll Shoot comfort boot

€ 134,99

PS Poelman damesboot

€ 99,99

Rieker korte laars

€ 69,99

Mustang veterboot

€ 69,99

Rohde muil

€ 39,99

Ara comfort pump

€ 69,99

PS Poelman bikerboot

€ 59,99

Warmbat muil

€ 69,99

Marco Tozzi chelsea boot

€ 49,99

Mustang veterlaars

€ 69,99

Brenda Zaro pump

€ 89,99

Brenda Zaro pump

€ 89,99

Rieker korte laars

€ 64,99

PS Poelman bikerboot

€ 99,99

Sorteer op

Damesschoenen online kopen bij Durlinger

Op zoek naar een betrouwbare webwinkel met een groot assortiment mooie damesschoenen? Bij Durlinger vindt u alle bekende schoenenmerken op een plek bij elkaar. En niet alleen maar bekende merken, onze inkopers houden er ook van om met nieuwe, verrassende merken het assortiment aan te vullen. U vindt bij ons op het gebied van dames schoenen onder andere merken als Esprit, Wolky, Geox, Tamaris, Marco Tozzi en meer. We hebben ook een aantal schoenen in ons assortiment die u bij geen enkele andere schoenwinkel vindt: DSTRCT, MOOY en IK-KE.

Ervaring met damesschoenen

Durlinger is een bedrijf waarvan de medewerkers leven voor schoenen. De eerste winkel werd in 1881 geopend in Sittard, inmiddels zijn er in Limburg, Brabant en Gelderland meer dan 35 filialen te vinden. Naast deze mooie winkels met hun ruime assortiment en klantvriendelijke personeel, hebben we ook een zeer uitgebreide webwinkel waar u damesschoenen online kunt kopen. Dit gaat heel gemakkelijk, de soorten schoenen en merken staan dusdanig bij elkaar dat u eenvoudig die dames schoenen kunt vinden die bij u passen.

Dames schoenen online kopen bij Durlinger

Er zijn veel voordelen aan het kopen van schoenen online. Zo kunt u vanuit het comfort van uw eigen stoel een groot aantal verschillende merken vinden. Bij elke schoen vindt u uitgebreide informatie en duidelijke foto's. Online kopen is bij ons veilig en scherp aan de prijs. En als u een bestelling bij ons afrondt, zorgen wij ervoor dat de schoenen snel uw kant opkomen.