Durlinger maakt gebruik van cookies

Voor het functioneren van de site en het verbeteren van het gebruiksgemak. Daarnaast maken we gebruik van cookies en het verzamelen van informatie door derden voor marketing doeleinden. Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Voor meer informatie of het wijzigen van instellingen kijk je naar ons cookiebeleid.

Privacy Statement

Wij hechten veel waarde aan de privacybescherming van onze klanten. In deze verklaring wordt uitgelegd hoe we informatie over u verzamelen, wat we er mee doen en welke controlemogeljikheden je hebt.

Wie wij zijn?

Durlinger's Schoenbedrijf BV is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP).

Persoonsgegevens die wij over u verzamelen

We kunnen alleen de goederen en diensten in jouw opdracht uitvoeren, indien je ons jouw persoonlijke gegevens daartoe verstrekt. In dat kader verzamelen wij persoonsgegevens zoals: je naam, adres en e-mailadres.

We zullen de informatie die ons is verstrekt voor de in deze privacy verklaring verkregen omschreven doeleinden gebruiken.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt voor informatie over producten en diensten die worden aangeboden via onze website, voor facturatie en orderverwerking. Jouw gegevens kunnen in dit kader aan bij het afhandelen van de bestelleing betrokken derden (bijv. de bezorger) worden doorgegeven.

Wij kunnen je persoonlijke gegevens gebruiken om informatie te sturen over onze producten en diensten die je van ons verzocht hebt door het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Het is te allen tijde mogelijk om je voor de nieuwsbrief af te melden. Dit kan worden gedaan via een speciaal daarvoor bestemde link in de nieuwsbrief of per e-mail (webshop@durlinger.com).

Jouw toestemming

Mogelijk heb je de volgende toestemming gegeven na het plaatsen van je bestelling:

"Ik wil de aankoop graag later beoordelen en ontvang na 3 dagen een eenmalige herinnerings-mail van Trusted Shops om mijn beoordeling in te dienen”

Op voorwaarde dat je ons jouw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven zoals hierboven vermeld om dat te doen, zullen wij jouw e-mail adres aan het beoordelingssysteem van Trusted Shops GmbH voorleggen, Subbelrather Straße 15c, 50823 Keulen, zodat zij je een herinnerings-mail kunnen sturen waarmee zij je eraan herinneren om je beoordeling in te dienen. Deze toestemming kan ten allen tijd met toekomstig effect worden ingetrokken (bijv. door een e-mail te sturen naar service@trustedshops.nl).

Verder zullen je persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

- Het beheer van jouw account bij ons;

-Ter verificatie van de financiële transacties met betrekking tot de betalingen die je online maakt;

We kunnen ook informatie over jouw online surfgedrag en het gebruik van het internet verkrijgen. Wij doen dit door het plaatsen van een 'cookie', dat een klein bestand is, op de harde schijf van je computer.

Veiligheid

Wij hechten veel belang aan de veiligheid van alle persoonlijk identificeerbare informatie in verband met onze gebruikers. We hebben veiligheidsmaatregelen getroffen om verlies, misbruik en wijziging van de persoonlijke gegevens tegen te gaan. We zullen technische en organisatorische maatregelen treffen om je persoonsgegevens te beveiligen, door middel van:

- Toegang tot je account te beveiligen door wachtwoord en gebruikersnaam die uniek zijn voor je;

- Jouw persoonlijke gegevens op te slaan op beveiligde servers;

- Het versleuteld opslaan van betalingsgegevens met behulp van SSL-technologie.

Je dient erop bedacht te zijn dat het indienen van persoonlijke informatie op internet nooit helemaal veilig is. Wij kunnen de beveiliging van informatie niet garanderen aangezien en elke vorm van informatieverstrekking geschiedt op eigen risico. Alles wat we kunnen doen is gebruik maken van al onze inspanningen om je gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat we een betrouwbare en veilige omgeving behouden om je gegevens te gebruiken. Het is raadzaam om je browser te sluiten wanneer je klaar bent met de sessie om ervoor te zorgen anderen geen toegang tot uw persoonlijke informatie verkrijgen als je een gedeelde computer of een computer gebruiken in een openbare plaats.

Rechten

Als je je zorgen maakt over jouw gegevens, heb je het recht toegang tot de persoonsgegevens die wij over je hebben op te vragen. Wanneer je inzage wilt in de persoonsgegevens die Durlinger's Schoenbedrijf over je heeft vastgelegd of wanneer je gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kun je per e-mail contact opnemen met Durlinger's Schoenbedrijf via webshop@durlinger.com. Durlinger's Schoenbedrijf zal je binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij verwerkt hebben en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering kan voldoen.

Gebruik van cookies door Durlinger's Schoenbedrijf BV

Durlinger's Schoenbedrijf BV maakt op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw eindapparatuur worden opgeslagen. Sommige cookies die wij gebruiken worden na afloop van de browsersessie, dus na het afsluiten van je browser, weer verwijderd (sessiecookies). Andere cookies blijven achter op jouw eindapparatuur en stellen ons in staat om jouw browser bij een volgend bezoek weer te herkennen (permanente cookies). De looptijd van de gebruikte cookies kun je in jouw browsermenu inzien. Cookies kunnen je computer of de bestanden die op de computer zijn opgeslagen, niet beschadigen. Voor het plaatsen van cookies zal Durlinger's Schoenbedrijf indien wettelijk verplicht je vooraf – bij het eerste bezoek aan de Durlinger Schoenen website – om toestemming vragen. Als je desgevraagd toestemming geeft, wordt deze toestemming door Durlinger's Schoenbedrijf BV opgeslagen zodat je niet bij elk bezoek aan de website opnieuw toestemming hoeft te geven. Wanneer je jouw toestemming voor het gebruik van cookies wilt intrekken dan kun je de cookies verwijderen of laten verwijderen door jouw browser of virusscanner. Durlinger's Schoenbedrijf BV gaat er in dat geval van uit dat de toestemming voor het plaatsen van cookies is ingetrokken en zal je bij een volgend bezoek aan de website opnieuw om toestemming vragen. Indien je jouw toestemming intrekt, kan het echter gebeuren dat je niet van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken, of dat je geen toegang hebt tot bepaalde (onderdelen van) de website.

Welke cookies worden gebruikt?

1. Functionele cookies: deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website. Zij zorgen er bv. voor dat bepaalde voorkeursinstellingen worden onthouden en vergemakkelijken het navigeren tussen de verschillende pagina´s. 
2. Analytische cookies: met behulp van software van derde partijen (Etracker GmbH) wordt gemeten hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s het meest worden bezocht. Statistische analyse van deze gegevens stelt ons in staat om onze website verder te optimaliseren.
3. Tracking cookies: deze cookies volgen uw gedrag op onze website en stellen ons in staat u bij een volgend bezoek een gepersonaliseerde bezoekervaring aan te bieden.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse van het gebruik van de website mogelijk maken. De door het cookie verzamelde informatie over jouw gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IPanonimisering geactiveerd is op deze website dan wordt je IP-adres door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of in de andere lidstaten die deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte van tevoren ingekort. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verstuurd en daar ingekort. Ten behoeve van de websitehouder, zal Google deze informatie verwerken om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten voor de websitehouders op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website- en internetgebruik. Het in het kader van Google Analytics door je browser verzonden IP-adres wordt niet aan andere gegevens van Google gelinkt. Je kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in de browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen je erop dat je in dat geval wellicht niet alle functies van deze website te volste kunt benutten. Bovendien kun jevoorkomen dat de door het cookie verzamelde en aan jouw gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief uw IP-adres) aan Google worden verzonden, bewaard en dat deze gegevens door Google worden verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plugin te downloaden en installeren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Om het gebruik van onze website in kaart te brengen en te analyseren maken wij gebruik van de webanalyse-tool Clicky en New Relic, aangeboden door Clicky en New Relic. De cookies van Clicky en New Relic stellen ons onder meer in staat om te zien hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s van onze website het vaakst worden bekeken. De verzamelde informatie wordt verwerkt in statistieken en wordt door ons gebruikt om onze website te optimaliseren. De verzamelde informatie wordt door ons niet gebruikt om je, als persoon, te identificeren.

Waardebonnen van Sovendus GmbH

Voor de selectie van een op dit moment voor jou interessant waardebonaanbod worden door ons een gepseudoniemiseer en versleuteld de hash-waarde van je e-mail adres en IP-adres aan Sovendus (Sovendus GmbH, Moltkestr. 11, 76133 Karlsruhe, Duitsland) (artikel 6, lid 1, onder f) AVG) doorgestuurd. De gepseudoniemseerde hash-waarde van het e-mailadres wordt gebruikt om rekening te houden met een eventueel aanwezig verzet tegen reclame van Sovendus (opt-out) (art. 21 paragraaf 3, art. 6 Abs.1 AVG c). Het IP-adres wordt door Sovendus uitsluitend gebruikt ten behoeve van de beveiliging van gegevens en in de regel na zeven dagen geanonimiseerd (art. 6, paragraaf 1 f AVG). We sturen bovendien voor boekhoudkundige doeleinden gepseudoniemiseerd; ordernummer, orderbedrag en valuta, sessie-ID, couponcode en tijdstempel door aan Sovendus (art. 6, paragraaf 1 f AVG). Als je geïnteresseerd bent in een waardebonaanbieding van Sovendus, en op jouw e-mailadres is geen opt-out in het Sovendus syteem geregistreerd, geven wij bij een klik op de enkel in dit geval getoonde Sovendus-Banner, versleuteld jouw aanhef, naam en e-mailadres aan Sovendus door ter voorbereiding van de waardebon (artikel 6, lid 1, onder b), f AVG).
Verdere informatie over de verwerking van uw gegevens door Sovendus is te vinden in de online richtlijnen voor gegevensbescherming op https://www.sovendus.de/nl/verklaring_inzake_gegevensbescherming/

Onze contactgegevens

Wij zijn blij met je feedback en vragen. Wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar webshop@durlinger.com of schrijf ons; Durlinger Schoenen; Postbus 7103; 5980 AC Panningen; Nederland of bel ons op + 31 77 462 14 77.