Verzendkosten

De online verkoop van schoenen heeft de laatste jaren een gigantische vlucht genomen. Een groeiende groep consumenten verkiest het gemak van kopen via internet boven of naast een bezoekje aan de winkel. Dit heeft er mede toe geleid dat het aantal fysieke winkels de laatste jaren afneemt en de online verkoop blijft groeien. Ook bij Durlinger hebben we deze ontwikkelingen doorgemaakt en profiteren steeds meer klanten van het gemak van online kopen. Uiteraard zijn wij ontzettend blij dat jij ons ook online weet te vinden en te waarderen! 

Betaal ik altijd verzendkosten?

Voor een verzending binnen Nederland met een totale orderwaarde van €59,- of hoger profiteer je nog altijd van gratis verzending. Is de totale orderwaarde lager dan dit bedrag vragen wij een bijdrage van €3,95. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd zullen de verzendkosten (indien betaald) worden terugbetaald. Indien een deel van de bestelling wordt geretourneerd zullen eventuele verzendkosten niet worden terugbetaald.

En voor bestellingen naar het buitenland?

Verzendingen naar het buitenland kosten altijd €5,95. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd zullen de verzendkosten worden terugbetaald. Indien een deel van de bestelling wordt geretourneerd zullen de verzendkosten niet worden terugbetaald

Betaal ik altijd retourkosten?

Nee, retourneren is gratis. Voor retourzendingen vanuit het buitenland naar ons antwoordnummer via PostNL brengen wij €5,95 in rekening.

Hoe lang kan ik mijn schoenen retourneren na ontvangst?

Je hebt tot 30 dagen na ontvangt van jouw bestelling de mogelijkheid om te retourneren in onze winkels of via ons antwoordnummer. Uiteraard moeten de schoenen dan wel nog ongedragen zijn en mag er geen gebruikersschade zichtbaar zijn.