Klachten en garanties

Winkels

Heb je een klacht over een artikel dat je in de winkel bij Durlinger Schoenen hebt gekocht? In dat geval raden wij je aan om met het artikel en kassabon naar één van onze Durlinger winkels te gaan. Ter plekke kan een van onze medewerkers direct jouw klacht beoordelen en naar een geschikte oplossing zoeken. Iedereen bij Durlinger doet zijn best om jou op een zo goed mogelijke manier te helpen. Mocht je toch het gevoel hebben dat je niet goed geholpen bent in één van onze winkels dan horen wij dat graag en verzoeken we je om contact op te nemen met onze klantenservice via 088 1233 077 of per mail via info@durlinger.com.

Webshop

Heb je jouw schoenen via onze webshop besteld? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom in een van onze winkels, waar een medewerker direct de klacht kan beoordelen. Neem hiervoor de bestelling en de factuur mee. Als je een klacht hebt kun je jouw bestelling natuurlijk ook altijd terugsturen via ons antwoordnummer: Antwoordnummer 4023 5980ZX Panningen. Geef op het formulier duidelijk aan dat het om een klacht gaat en of je het artikel opnieuw wenst te ontvangen. De verzendkosten voor de nieuwe bestelling zijn voor rekening van Durlinger Schoenen. 

Contact

Liever contact met de webshop over een klacht? Stuur een e-mail naar onze klantenservice (info@durlinger.com). Geef zo gedetailleerd mogelijk aan wat de inhoud van de klacht is en voeg (indien mogelijk) een foto toe van het (beschadigde) artikel. Je ontvangt binnen 7 werkdagen een antwoord van een van onze medewerkers per e-mail of per telefoon.

Heb je een andere klacht? Meld dit dan zo snel mogelijk bij onze klantenservice. Je kunt jouw klacht per mail (info@durlinger.com) of telefonisch indienen via 088 - 1233 077, op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur. Je klacht wordt binnen 7 werkdagen behandeld.

Garantie

Ondanks dat onze leveranciers onze schoenen met de grootst mogelijke zorg produceren kan een schoen altijd kapot gaan. Mocht dat gebeuren dan snappen wij dat dat erg vervelend is en bieden we je graag een goede oplossing. We hanteren hierbij de volgende spelregels:

  • Wij bieden tot uiterlijk 12 maanden na aankoopdatum garantie op jouw aankopen.
  • Mochten jouw schoenen binnen deze periode kapot gaan dan kijken we in overleg met een schoenmaker of ze nog te repareren zijn, het is immers zonde om goede schoenen weg te gooien!
  • Mocht de schoenmaker het niet lukken de schoenen te repareren, dan ontvang jij jouw volledige aankoopbedrag terug of krijg je een vervangend paar.
  • Let wel op want bovenstaande geldt alleen voor productiefouten of mankementen. Gebruikelijke slijtage of slijtage/mankementen door verkeerd gebruik komen hier niet voor in aanmerking.