Winkelen per
Categorie
Soort
Merk
Prijs
Uw maat
Kleur
Speciale Labels
Voetwijdtes
Hakhoogte
Sorteer op
Nieuw

Mc. Gregor Napels veterschoen

€ 129,99

Nieuw

Mc. Gregor Napoli veterschoen

€ 119,99

Nieuw

Mc. Gregor Jarison veterschoen

€ 129,99

Nieuw

Mc. Gregor Varese veterschoen

€ 129,99

Mc. Gregor Champ veterschoen

€ 59,95

€ 79,95

bespaar 20.00

Mc. Gregor veterboot

€ 82,49

€ 109,99

bespaar 27.50

Mc. Gregor College League veterschoen

€ 56,20

€ 74,95

bespaar 18.75

Mc. Gregor veterschoen

€ 97,49

€ 129,99

bespaar 32.50

Sorteer op

McGregor schoenen kopen bij Durlinger

Als u op zoek bent naar een webwinkel waar u een groot assortiment McGregor schoenen kunt vinden, dan raden we u aan om eens op onze website te komen kijken. Durlinger is een keten schoenenwinkels die al actief is sinds 1881. In die tijd openden we onze eerste winkel, inmiddels zijn we een keten met 40 winkels en een uitgebreide webwinkel. We hebben de Mc Gregor schoenen overzichtelijk voor u bij elkaar gezet.

De kwaliteit van McGregor online

McGregor is een merk dat bekend staat om de kwaliteit die erdoor wordt geleverd. Het is een merk dat een goede reputatie heeft voor schoenen die u lange tijd kunt dragen zonder dat hier beschadigingen aan voorkomen. Ze bieden veel draagcomfort en hebben een stijl die zeer veel mensen aanspreekt. Dat u de McGregor schoenen bij Durlinger terug kunt vinden mag dan ook geen verrassing zijn.

Mc Gregor schoenen kopen bij Durlinger

In onze webshop heeft u uw bestelling zo gemaakt. McGregor online kopen is bij ons een fluitje van een cent. Het enige dat u hoeft te doen is de schoenen kiezen die u wilt, aangeven welke maat u nodig heeft, uw adresgegevens doorgeven en betalen. Wij zorgen er dan voor dat uw schoenen, zonder verdere verzendkosten, zo snel mogelijk naar u toekomen! Met de service die u kunt verwachten van een bedrijf met zoveel ervaring als Durlinger!