Skechers ArchFit Sandals

Skechers Arch Fit sandalen
Alle artikelen Geplaatst op: 17 juni 2022
Skechers ArchFit Sandals

ArchFit Sandals

Ook in de zomer comfort aan je voeten

Het hele jaar door vinden we comfortabele schoenen belangrijk. Al is dit natuurlijk iets lastiger in de zomer. Geen sandalen met dunne zooltjes of slippers met losse bandjes meer! Ga voor de Skechers Arch Fit Sandals. De Skechers Arch Fit – Pop Retro sandalen zorgen ervoor dat jij comfortabel kunt gaan wandelen bij warm weer. De sportieve sandaal heeft een open neus en een geweven bovenwerk. Daarnaast heeft de sandaal een Arch Fit dempend voetbed.

Het ontwerp

Zoals zojuist beschreven is het bovenwerk geweven. Dit bestaat uit zacht en glad mesh stof. Daarnaast heeft het model een extra sportieve en comfortabele look door het slingback-ontwerp. Doordat je de sandaal kunt verstellen met klittenband, sluit deze altijd netjes aan bij je voet en loop jij heerlijk op je nieuwe sandalen! Zijn de schoenen onverwachts vies geworden tijdens een wandeling of feestje? Geen probleem, ze mogen gewoon in de wasmachine.

Arch Fit zool

De Arch Fit zolen van Skechers hebben een voorgevormd voetbed wat zorgt voor ondersteuning van de voetboog. Dit voetbed is door een podotherapeut ontwikkeld door middel van 20 jaar gegevens en 120.000 ongewogen voetscans.

Dit voetbed zorgt ervoor dat je voet zich zo gaat vormen, dat de schokken verminderd worden en je gewicht beter wordt verdeeld over je voet.

Schoenen kopen bij Durlinger

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kom langs in een van onze winkels, we helpen graag met het uitzoeken van een paar dat bij jou past. Wil je ze liever op je gemak thuis uitzoeken en passen? Ook dat kan. We verzenden je nieuwe favoriete schoenen gratis vanaf €49,-. Zijn ze toch niet helemaal naar wens? Dan kun je ze gratis retourneren. Happy shopping!