Nieuwe Rieker winkel in Maastricht geopend!

Rieker schoenenwinkel
Alle artikelen Geplaatst op: 26 september 2023
Nieuwe Rieker winkel in Maastricht geopend!

Op 26 augustus 2023 was het eindelijk zover; toen openden we de deuren van onze eerste Rieker winkel in de Wolfstraat in hartje Maastricht. We verwelkomden die dag de eerste klanten in onze splinternieuwe winkel. Op dit moment is het de enige Rieker winkel in heel Nederland. Je vindt er meer dan 200 verschillende artikelen van Rieker voor dames en heren. Daarnaast is er in de winkel ook het merk Remonte te vinden. Dit merk wordt geproduceerd door Rieker en staat voor hetzelfde modisch comfort als Rieker.  Eind september werd de opening gevierd tijdens een feestelijk openingsweekend.

Rieker collectie

Rieker is al jaren één van de best verkochte merken bij Durlinger. Dit komt doordat de collectie van Rieker bestaat uit lichte en flexibele schoenen. Wat er voor zorgt dat de schoenen heerlijk soepel lopen. Naast dat de schoenen erg comfortabel zijn, zijn ze ook nog eens super stijlvol. Waardoor de collectie perfect past bij elke gelegenheid en activiteit. Of het nu om casual schoenen, laarzen, sandalen, sneakers of formele schoenen gaat. Rieker schoenen zijn ontworpen om aan verschillende smaken en stijlen te voldoen. Rieker biedt een breed scala aan modellen, variërend van klassieke ontwerpen tot trendy stijlen. Overigens past Rieker een speciale techniek voor de zolen toe. De zool is ontworpen voor optimale flexibiliteit. Dit maakt lopen comfortabeler, omdat de zool soepel meebeweegt met de natuurlijke beweging van de voet. Rieker maakt gebruik van uitstekende materialen voor hun schoenen, waaronder echt leer, synthetisch leer en textiel. Dit zorgt voor duurzaamheid en een goede kwaliteit van de schoenen. Rieker past de R-evolution toe op hun collectie. Hierin smelt Rieker bepaalde belangrijke schoenelementen samen die het draagcomfort verbeterd. Ook voegen ze elementen toe aan de buitenkant van de schoen die de collectie stijlvol en modieus maakt. Hierdoor zijn de schoenen van Rieker niet alleen stijlvol maar ook sportief, functioneel en comfortabel.

Onze winkel

De Rieker winkel in Maastricht is ruim opgezet, waardoor je voldoende ruimte hebt om comfortabel door de gangpaden te lopen. De winkel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, ouders met kinderwagens en mensen met mobiliteitsbeperking. Door de indeling kunnen producten op een overzichtelijke manier gepresenteerd worden. In de winkel zijn deskundige medewerkers te vinden die je graag helpen met het vinden van de perfecte schoenen voor jou. Al deze voordelen zorgen voor een aangename winkel ervaring!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze nieuwe Rieker winkel!