Shop de mooiste najaarstrends!

Shop de mooiste najaarstrends!
Alle artikelen Geplaatst op: 15 september 2022
Shop de mooiste najaarstrends!

Spice up your life!

Plateauzolen zijn een echte trend dit jaar, maar nu mag een paar platform hakken ook echt niet meer ontbreken in jouw collectie! Doordat er een fijn plateau onder de schoenen zit, merk je bijna niet dat je op (hoge) hakken loopt.


Plateauzolen
  1. Mjus enkellaarsje -30%
    Normale prijs € 159,99 Vanaf € 111,99
    Sale
    Maten: 36 37 38 39 40 41

Korte chelseaboots

Het hele jaar door kun je je korte chelseaboots aan. In de zomer draag je ze onder de leukste shorts of jurkjes en in de winter draag je ze onder een spijkerbroek met een wollen trui. Ze staan leuk onder zowel een skinny jeans als een stoere mom-jeans en zijn hierdoor altijd te combineren. Daarnaast zien we dit jaar steeds meer kettingen om laarzen heen, dit maakt jouw look helemaal af!

Korte chelseaboots
  1. Mjus damesboot
    Maten: 39 40 41 42
    Niet op voorraad


Over the knee boots

Hoge of knie laarzen zijn perfect voor het najaar! Je combineert ze gemakkelijk met een leuke jurk en je bent ready to go. Vind je een jurk toch net iets te koud? Ga dan voor een toffe spijkerbroek en draag deze met een warme trui en jas.

Verder zijn ze ook perfect voor een dagje festival! Wil je een leuke zomerse jurk aan, maar koelt het ’s avonds misschien net te veel af? Draag dan laarzen, je benen blijven warm én het staat goed bij je outfit. Ga jij voor wit, nude of zwarte laarzen?

Bikerboots

De bikerboots zijn ontstaan door inspiratie uit de motorwereld. De zwarte, leren boots in combinatie met gespen, studs of ritsjes zijn niet meer weg te denken uit de schoenenwereld. Er komen ook steeds meer varianten bij, zo kun je gaan voor een laklook, dierenprint of een leuk patroontje, wat kies jij?

Retro sneakers

Even geen zin in een elegante laars of stoere bikerboot? Of ga je een dagje naar de stad, shoppen of een wandeling maken? Retro sneakers zijn weer helemaal trendy! Deze look a like ouderwetse sneakers zijn een echte musthave, ze zijn er in allerlei kleuren dus er is altijd een perfecte sneaker voor jou. Daarnaast zitten sneakers heerlijk, waardoor je er lang op kunt staan!