Vouchers

Bij Durlinger spaar je punten over iedere aankoop. Iedere euro is een punt. Heb je 250 punten bij elkaar gespaard, dan ontvang je van ons een voucher van 10 euro. Hier hoef je niets voor te doen, dit gaat geheel automatisch.

Heb jij al een voucher bemachtigd? Gefeliciteerd! We hopen dat je snel langskomt in een van onze winkels of online shopt om jouw voucher te verzilveren. Natuurlijk zijn er wel enkele regels verbonden aan de vouchers. Wij zetten de belangrijkste voorwaarden alvast voor je op een rij:

Voucher online inleveren

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw voucher in te leveren op jouw online aankoop. Log in op jouw account en kijk in jouw account of er vouchers klaar staan. Bij het afrekenen van jouw order vind je jouw vouchers in het derde scherm wanneer je gaat betalen. Klik op "bekijk mijn vouchers" om jouw openstaande vouchers te bekijken en klik daarna op "inwisselen" om de voucher op jouw bestelling in te wisselen. De korting wordt automatisch verrekend en je kunt verder gaan met betalen. Heel veel shopplezier!