Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €59,-

  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd*

  • Achteraf betalen

  • Gratis retourneren

placeholder
Verzorging
Verzorging
Reiniging
Reiniging
Toebehoren
Toebehoren
Witte sneakers
Witte sneakers
Leer
Leer
Suède & Nubuck
Suède & Nubuck

De basis van schoenverzorging

Of je nu een sneaker fan bent of iemand bent die mooie luxe schoenen op waarde schat, het verzorgen van je schoenen is essentieel. Een goed onderhouden paar schoenen ziet er immers niet alleen beter uit, maar gaat ook langer mee! Hier zijn enkele tips om je schoenen er zo lang mogelijk fris en mooi uit te laten zien.

Het verzorgen van je schoenen kun je onderverdelen in drie categorieën: beschermen, verzorgen en reinigen. De combinatie van deze drie zorgt ervoor dat schoenen in optimale conditie blijven.

Bescherming

De eerste stap om je nieuwe schoenen zo lang mogelijk schoon te houden is om deze goed te beschermen tegen vocht en vuil. Een van de eerste stappen in het beschermen van je schoenen is daarom het aanbrengen van een water- en vuil afstotende spray. Deze sprays vormen een beschermende laag op het oppervlak van de schoenen, waardoor water en vuil worden afgestoten. Dit is vooral belangrijk voor schoenen van ademende materialen zoals leer en suède. Vocht kan ervoor zorgen dat het materiaal uitzet en scheurt. Bij Durlinger hebben we drie sprays voor de beste bescherming van jouw schoenen: de Multi Spray, Waterafstotende Spray en Fresh Up Spray. Natuurlijk hoef je niet iedere spray te gebruiken, daarom hebben de materialen voor je op een rij gezet.

Bescherming voor leer

Leer is een ademend, natuurlijk product dat de juiste bescherming vereist voor een langdurig leven. De beste verzorging is een spray die voedt en beschermt.

Bescherming voor suède en nubuck

Duurzaamheid

Verzorging

De eerste stap om je nieuwe schoenen zo lang mogelijk schoon te houden is om deze goed te beschermen tegen vocht en vuil. Een van de eerste stappen in het beschermen van je schoenen is daarom het aanbrengen van een water- en vuil afstotende spray. Deze sprays vormen een beschermende laag op het oppervlak van de schoenen, waardoor water en vuil worden afgestoten. Dit is vooral belangrijk voor schoenen van ademende materialen zoals leer en suède. Vocht kan ervoor zorgen dat het materiaal uitzet en scheurt.

Bij Durlinger hebben we drie sprays voor de beste bescherming van jouw schoenen: de Multi Spray, Waterafstotende Spray en Fresh Up Spray. Natuurlijk hoef je niet iedere spray te gebruiken. Daarom hebben we een overzichtelijk schema gemaakt.

Toegevoegd aan winkeltas
terug
Het item is verwijderd uit je winkeltas