Family Card informatie

Op deze pagina tref je meer informatie aan over de Family Card.

Family Card

Sparen voor korting voor de gehele family? Online spaar je automatisch met je webshop account en in de winkels kunnen onze collega's je account eenvoudig opzoeken. 

Waar kan ik mijn spaarsaldo bekijken?

Het spaarsaldo wordt bij iedere aankoop direct bijgewerkt en afgedrukt op de kassabon. Online kun je inloggen op jouw account en zie je je saldo bij mijn account.

Spaar ik over online aankopen?

Ja, als je een account hebt aangemaakt, dan spaar je automatisch via je account. Als je kijkt bij mijn account, dan zie je al jouw gegevens, inclusief het spaarsaldo.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons hoofdkantoor: 088 - 1233 077.

Algemene Voorwaarden Spaarsysteem Durlinger Schoenen: * Door gebruik te maken van het spaarsysteem geeft de klant te kennen in te stemmen met de algemene voorwaarden. * Durlinger Schoenen behoudt zich het recht voor om wijzigingen in de algemene voorwaarden aan te brengen. * Persoonsgegevens worden door Durlinger Schoenen nooit aan derden verstrekt. * Durlinger Schoenen is gerechtigd het spaarprogramma (Family Card / The Shoe Family) in zijn geheel te wijzigen of te beëindigen. Durlinger Schoenen zal de deelnemers aan het programma hiervan altijd op de hoogte stellen en de wijzigingen of beëindiging in de winkels en op de website kenbaar maken.