Samen voor duurzaamheid

Wij houden van schoenen! Maar onze liefde gaat verder dan alleen eenpaar gloednieuwe hakken, sneakers of pantoffels. Bij Durlinger vinden we het zonde als schoenen in de kast blijven staan. Want schoenen zijn er om gedragen te worden, dus gun ze een blije nieuwe eigenaar. Doordat we de schoenen verzamelen en hergebruiken, maken we samen de afvalberg kleiner. Zo dragen we op een mooie manier bij aan een beter milieu! Als jij ons daar bij wilt helpen, willen wij je daar natuurlijk graag voor belonen. Daarom ontvang je voor ieder paar schoenen dat je bij ons inlevert een waardebon van €5,- die je kunt besteden in een van onze winkels.

Durlinger en Het Goed

Om de schoenen een tweede leven te geven werken we samen met Het Goed. In de frisse en eigentijdse kringloopwarenhuizen vind je een uitgebreid assortiment van tweedehands items, waaronder kleding, meubels en woonaccessoires. Door spullen langer te gebruiken en ze door te geven, voorkomen we CO2-uitstoot en kan je eenvoudig bijdragen om de afvalberg te verkleinen. Zie voor meer informatie of de winkel bij je in de buurt: hetgoed.nl

Actievoorwaarden

Elke klant ontvangt per ingeleverd herbruikbaar paar 1 waardebon van €5,-. Met herbruikbaar verstaan we: je moet er nog iemand blij mee kunnen maken, de schoenen mogen dus niet helemaal kapot zijn maar gebruikerssporen zijn prima. Voor het inleveren van je oude schoenen ontvang je van ons een waardebon van €5,-. Deze waardebon is niet geldig in combinatie met acties en afprijzingen en is niet inwisselbaar tegen contanten. Er kan slecht 1 waardebon per transactie worden ingeleverd vanaf € 39,99 en is alleen geldig in een van onze winkels. De geldigheidsdatum staat vermeld op de waardebon.