Trendkleuren: roze en groen

Trendkleuren!
Alle artikelen Geplaatst op: 3 februari 2023
Trendkleuren: roze en groen

Volg de nieuwe trends!

Komende zomer zijn de kleuren roze en groen een nieuwe trend. Deze kleuren kunnen niet ontbreken in jouw schoenencollectie. Deze kleuren zijn vrolijk en perfect om jouw outfit op te fleuren. Voor welke kleur ga jij? Roze of groen?

Groen & roze
  1. New Balance sneaker -20%
    Normale prijs € 89,99 Vanaf € 71,99
    Sale
    Maten: 40 45

Groene pumps

Wat vind jij van groene pumps? Deze zomer zie je ze steeds vaker terug komen. De kleur groen is deze zomer een trend. In combinatie met pumps maak je deze zomer jouw outfit compleet. Heb je nu een feestje of ga je een dagje werken op kantoor? Pumps zijn altijd goed. De  kleur groen maakt de pumps speciaal.

Roze loafers

De roze loafers zie je deze zomer veel terug. Een loafer/instapper is makkelijk en staat toch super leuk. Ook maakt een loafer jouw zomerse outfit helemaal af. In onze collectie hebben wij deze zomer verschillende roze loafers. Kies jij voor metallic roze of ga je toch liever voor licht roze?

  1. DSTRCT loafer -20%
    Normale prijs € 99,99 Vanaf € 79,99
    Sale
    Maten: 38 41
  2. MARCO TOZZI loafer -20%
    Normale prijs € 59,99 Vanaf € 47,99
    Sale
    Maten: 36 38 39 40

Groene sneakers

Heb jij ze al gespot? De groene sneakers. Deze zijn namelijk deze zomer helemaal hip. Een sneaker is altijd goed. Deze zijn makkelijk te combineren met jouw outfit. Ook is een sneaker makkelijk als je veel moet lopen. De kleur groen is deze zomer een trend. Je wordt toch helemaal blij van deze vrolijke kleur?

  1. POSH By Poelman sneaker -20%
    Normale prijs € 69,99 Vanaf € 55,99
    Sale
    Maten: 36 37

Hoe combineer je groene en roze schoenen?

Roze en groen zijn natuurlijk opvallende kleuren. Zeker als de schoen helemaal een van deze kleur heeft. Maar hoe combineer je groene en roze sneakers nu met een leuke outfit? Kies voor jezelf uit waar je voor wilt gaan. Wil je een kleurrijke outfit of een basic outfit? Als je een kleurrijke outfit kiest, kan je groene schoenen mooi combineren met de kleuren geel en blauw. Roze schoenen staan mooi bij de kleuren paars, rood en oranje.

Wil jij voor een basic outfit gaan? Combineer groene en roze schoenen dan met basic kleuren, zoals zwart, wit en beige of combineer het met een spijkerbroek.