De leukste trend van dit voorjaar: pastel!

De leukste trend van dit voorjaar: pastel!
Alle artikelen Geplaatst op: 7 maart 2022
De leukste trend van dit voorjaar: pastel!

Deze lente en zomer staan in het teken van pastelkleuren! Pastelkleuren zijn fris, licht en zacht. Door het gebruik van pastelkleuren in schoenen, zijn ze makkelijk te combineren met verschillende looks. Wil je een stoerdere look? Combineer dan pastelkleurige schoenen met een lichtblauwe, stoere mom jeans, een witte blouse en een leren jack. Kleed je je liever wat netter? Draag ze dan met een lichtgekleurd (pastel) pak of ga voor een ton-sur-ton outfit. Met een pastelgekleurde schoen zit je nooit verkeerd!

Word vrolijk met deze pastel Puma's!

Wij worden helemaal blij van de nieuwe pastelkleurige Puma’s in onze collectie! Door de verschillende kleuren, is er voor elke kledingstijl en leeftijd een matchende schoen. De schoenen van Puma zitten heerlijk door de drukgevormde EVA-tussenzool. Daarnaast zijn de Puma’s voorzien van een SoftFoam+ inlegzool, die ook nog eens uitneembaar is. Zo combineer je trendy met een stukje comfort!

Trendy comfort

Natuurlijk is het belangrijk dat je schoenen ook lekker zitten. Wil je daarom ultiem comfort? Ga dan voor een van onze comfort merken. Wij letten bij het samenstellen van onze nieuwe comfort collectie op trends én natuurlijk comfort: een goede, hoge sluiting, een uitneembaar voetbed, zachte polstering en hoge kwaliteit van het materiaal. Zo loop je altijd met een schoen die fijn zit en bij de tijd past. Naast het volgen van de trends, vinden we het belangrijk dat schoenen lang mee gaan en goed te combineren zijn. Ook onze comfort merken hebben mooie modellen met pastelkleurtjes. Zo draag jij deze zomer comfortabele en trendy schoenen.



Mini-me!

PS Poelman staat bekend om haar eigentijdse sneakers. Dit toffe merk heeft nu een mini-me collectie. Zo kunnen moeder en dochter deze zomer stralend door! Deze toffe sneakers hebben allemaal subtiele pastelkleurtjes. In sommige zit zelfs een tof dierenprintje verwerkt. Een echte must-have voor komend seizoen dus voor jong en oud.

Benieuwd geworden naar onze pastel collectie?

Pastelkleuren zijn dit seizoen volop te vinden in onze collectie. Zo shop je toffe pastel sneakers, maar ook pumps, sandalen en slippers. Zoek jij nog toffe pastelkleurige schoenen voor dit voorjaar? Kom langs in een van onze winkels, we helpen graag met het uitzoeken van een paar dat bij jou past. Wil je ze liever op je gemak thuis uitzoeken en passen? Ook dat kan. We verzenden je nieuwe favoriete schoenen gratis vanaf €49,-. Zijn ze toch niet helemaal naar wens? Dan kun je ze gratis retourneren. Happy shopping!