Bekijk de actievoorwaarden

2e paar halve prijs

Hoe werkt de actie?
Bij aankoop van 2 niet afgeprijsde artikelen ontvang je op het artikel met de laagste prijs maar liefst 50% korting. Voor het andere paar betaal je de originele verkoopprijs. Op enkele uitgesloten merken na kun je alle mogelijke combinaties maken. Van slippers voor de kids met sneakers voor dames tot geklede herenschoenen met babyschoentjes. Onderhoudsproducten zijn helaas wel uitgesloten.
Wordt de korting automatisch verrekend?
Nee, de korting wordt niet automatisch verrekend. Om gebruik te maken van de actie dien je de kortingscode 2ephp in te vullen bij stap 3 van het afrekenproces.
Waar kan ik de kortingscode 2ephp invullen?
De kortingscode 2ephp kun je ingeven bij de derde stap van het afrekenscherm. Onderaan de betaalmogelijkheden staat “heb je al een actiecode? Deze kun je hier toevoegen”. Klik vervolgens op het plusje om de code in te voeren. De korting wordt vervolgens automatisch verrekend
Is de korting geldig op reeds afgeprijsde artikelen?
Nee, het is niet mogelijk om gebruik te maken van de actie “2e paar halve prijs” in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen. Je profiteert alleen van de actie als je minimaal 2 niet afgeprijsde artikelen afrekent.
Zijn er merken uitgesloten van de actie?
Ja, helaas hebben we de volgende merken moeten uitsluiten: Australian, Bama, Gabor, Go Banana’s, Ipanema, Mephisto, Shoesme, Waldlaufer en Xsensible.
Kan ik 2e paar halve prijs orders gewoon in de winkels retourneren?
Ja hoor, we verzoeken je wel om je retourformulier(en) mee te nemen. Let wel op, als je een artikel retourneert vervalt de korting van de actie “tweede paar halve prijs” en gaat alles naar de originele prijs.
Waar kan ik met vragen over de actie terecht?
Onze klantenservice is op werkdagen van 8:30 tot 18:00 bereikbaar op 088 1233 077 en via mail op webshop@durlinger.com. Daarnaast ben je altijd van harte welkom in onze winkels.