Vacature Marketing medewerker

Durlinger Shoetime Group (DSG B.V.) is begin 2016 ontstaan uit een fusie tussen de familiebedrijven Durlinger’s Schoenbedrijf en Shoetime Retail B.V.. Onder het motto “Samen Sterk” hebben beide ondernemingen de krachten gebundeld, wat heeft geleid tot een organisatie die zich de grootste schoenenverkoper van Zuidoost Nederland mag noemen. De historie van beide bedrijven gaat ver terug, van Durlinger zelfs tot in 1881, toen in Sittard de eerste schoenenwinkel werd geopend. In de loop der jaren zijn zowel Durlinger als Shoetime vertrouwde namen in de winkelstraten van Limburg en Brabant geworden, en ook online is er inmiddels met twee webwinkels een sterke positie opgebouwd.

Anno 2016 heeft Durlinger (“The Shoe Familiy”) 37 filialen, en deze winkels hebben met name een sterke marktpositie als familiewinkel met een breed aanbod van merkschoenen. Shoetime (34 filialen) is een formule waarbij “value for money” hoog in het vaandel staat, oftewel kwaliteitsschoenen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Naast deze twee formules behoren er ook nog een viertal Tamaris Stores tot DSG.

In totaal zijn er 450  medewerkers bij onze organisatie werkzaam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Panningen (gemeente Peel en Maas)

Voor onze afdeling marketing zijn we op zoek naar een enthousiaste en creatieve marketing medewerker om ons team te komen versterken.

Je kerntaken zijn:

-          Meedenken en uitwerken van online en offline marketingcampagnes

-          Coördineren van marketingacties en folders

-          Opmaken en verzorgen van digitale nieuwsbrieven

-          Onderhouden van teksten en afbeeldingen op de webshops durlinger.com en shoetimeonline.nl

-          Onderhouden van contacten met klanten via mail, telefoon en social media

Wat heb je nodig voor deze functie:

-          Een afgeronde commerciële MBO opleiding

-          Ervaring met (internet-)marketing en liefst ervaring in online-verkoop (bij voorkeur enige kennis van Magento)

-          Affiniteit met fotografie en kennis van Photoshop is een pre

-          Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

-          Creativiteit  en stressbestendigheid

-          Gestructureerd kunnen werken

-          En het allerbelangrijkste: een zeer klantvriendelijke instelling zodat onze klanten de best denkbare service krijgen!

Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Echter het eerste half jaar zal er, ter vervanging van zwangerschapsverlof, fulltime (37 uur) gewerkt worden. 

Heb je interesse? Stuur je cv met foto en brief naar Personeelszaken