Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen om te shoppen! Om het makkelijk te maken om een afspraak in te plannen hebben we drie opties: maak telefonisch een afspraak in je favoriete winkel, boek direct een afspraak online of maak telefonisch een afspraak voor Call & Collect. Let op: bij Call & Collect is het niet de bedoeling dat je komt shoppen en passen, dit is bedoeld om snel je schoenen af te halen. Heb je nog ergens hulp bij nodig, bijvoorbeeld bij het maken, annuleren of verzetten van een afspraak? Wij helpen je graag! Bel 088 - 1233 077 of mail naar webshop@durlinger.com voor contact met onze klantenservice tijdens openingsuren (bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 18.00).

Shoppen op afspraak

Hoe maak ik een afspraak?
Je kunt een afspraak maken via de online boekingstool op deze pagina of door telefonisch contact op te nemen met de winkel waar je een afspraak wilt inplannen. Zij helpen je dan graag verder!
Hoe verloopt een afspraak?
Wij vinden het belangrijk dat het shoppen zo veilig mogelijk verloopt. Wij nemen per tijdslot een maximaal aantal bezoekers aan. Dit gebeurt op basis van de oppervlakte van de store, waarbij wij naar de richtlijnen van de overheid maximaal één bezoeker per 25 vierkante meter ontvangen. Een afspraak duurt 30 minuten en onze medewerkers helpen je natuurlijk op gepaste afstand.
Voor hoeveel personen kan ik een afspraak reserveren?
Voor ieder persoon boven de 12 jaar moet je een afspraak reserveren. Kom je dus met twee volwassenen? Dan moet je twee losse afspraken reserveren. Voor kinderen tot en met 12 jaar hoef je geen aparte afspraak in te plannen.
Moet ik voor mijn kind(eren) een aparte afspraak maken?
Voor kinderen tot en met 12 jaar hoef je geen aparte afspraak in te plannen. Vanaf 13 jaar is het verplicht om een aparte afspraak in te plannen voor kinderen. We willen je daarom vragen dit ook te doen.
Ik wil mijn afspraak graag annuleren of verzetten, hoe doe ik dat?
Wil je graag je afspraak annuleren of verzetten? Neem telefonisch contact op met de betreffende winkel waar de afspraak is gemaakt, of neem contact op met ons servicekantoor via webshop@durlinger.com of telefonisch via 088 - 1233 077. Vermeld hierbij altijd de winkel waar je de afspraak hebt gemaakt.
Ik wil graag ruilen of retourneren, moet ik hiervoor een afspraak maken?
Ja, om een artikel te kunnen ruilen of retourneren in onze winkels moet je een afspraak maken. Wij nemen per tijdslot een maximaal aantal bezoekers aan. Door iedereen een afspraak te laten plannen kunnen we makkelijk monitoren hoeveel personen in onze winkels zullen zijn én de veiligheid van onze klanten en medewerkers waarborgen.

COVID-19

Ik heb klachten, wat nu?
Wanneer je klachten hebt willen we vragen om je afspraak te verzetten voor zowel je eigen, als voor de veiligheid van onze medewerkers. Neem telefonisch contact op met de betreffende winkel waar de afspraak is gemaakt, of neem contact op met ons servicekantoor via webshop@durlinger.com of telefonisch via 088 - 1233 077.
Welke maatregelen hanteren jullie in de winkels?
De veiligheid van onze medewerkers en die van onze klanten staat altijd voorop! Daarom hebben we de volgende maatregelen voor onze medewerkers én klanten. Het dragen van een mondkapje is verplicht in de winkel. We vragen je daarnaast gepast afstand te houden. Desinfecteer je handen bij binnenkomst. De pinautomaat wordt regelmatig ontsmet en we vragen je om - indien mogelijk - niet contant te betalen. Bij onze kassa's hangt een plexiglas scherm om veilig af te rekenen. Als laatste hebben we een maximaal aantal bezoekers, dit gebeurt op basis van de oppervlakte van de winkel, waarbij wij naar de richtlijnen van de overheid maximaal één bezoeker per 25 vierkante meter ontvangen.
Ik (of een huisgnoot) moet in quarantaine, wat nu?
Wanneer je klachten hebt, in aanraking bent geweest met een positief persoon of zelf positief getest bent willen we je vragen om je afspraak te verzetten voor zowel je eigen, als voor de veiligheid van onze medewerkers. Neem telefonisch contact op met de betreffende winkel waar de afspraak is gemaakt, of neem contact op met ons servicekantoor via webshop@durlinger.com of telefonisch via 088 - 1233 077.