Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Dit product is helaas niet meer leverbaar!

Klik hier om naar het overzicht te gaan van onze merken! 

Schoenen van Rizzoli kopen bij Durlinger

U kent Durlinger als een keten schoenenwinkels die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij verkopen al schoenen sinds 1881 en hebben door de jaren heen altijd de grootst mogelijke zorg besteed aan het opbouwen van een perfect assortiment aan schoenen. Vandaar ook dat u bij ons louter de topmerken terugvindt in de winkels en online. Een van die topmerken is Rizzoli schoenen.

Rizzoli damesschoenen

Als u aan Italiaanse klasse denkt, dan zou u ook direct daarna aan Rizzoli kunnen denken. Het is een traditioneel Italiaans merk dat schoenen van de hoogste kwaliteit levert. Bij ons is deze kwaliteit zeer betaalbaar, waar nog eens bij komt dat u bij ons geen verzendkosten hoeft te betalen voor uw bestelling. Dat is gelijk al een flinke besparing op de totaalprijs van de schoenen. Rizzoli schoenen online kopen doet u dan ook bij Durlinger.

Waar vind ik die klassieke Rizzoli schoenen?

Rizzoli damesschoenen op het oog? In onze webshop vindt u alle modellen die we verkopen overzichtelijk bij elkaar. Rizzoli schoenen online kopen wordt zo natuurlijk wel heel erg makkelijk. U kiest gewoon de schoenen die het beste bij u passen en wij zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk uw kant opkomen. Wordt ook lid van onze Family Club, waarmee u een flinke korting op een volgende bestelling bij elkaar kunt sparen.