Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

  1. Braqeez sneaker -50%
    Normale prijs € 74,99 Vanaf € 37,49
    Sale
    Maten: 26 27 29 31 34 36 37
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Rebelse kinderschoenen van Braqeez

Als u op zoek bent naar kinderschoenen waar uw kind zich prettig in voelt en die er lekker stoer uitzien, neem dan eens een kijkje in ons assortiment schoenen van Braqeez. Het motto van Braqeez schoenen is 'Let the Rebel out', wat mooi de design esthetiek van het bedrijf weergeeft. Bij Braqeez geen lieve, snoezige kinderschoentjes, Braqeez kinderschoenen zijn stoer en stevig. U maakt elk kind blij met een paar schoenen van dit merk.

Braqeez schoenen online kopen

Wij willen u er graag van op de hoogte brengen dat er een leuke merk kinderschoenen in ons assortiment staat waar u uw kids heel blij mee maakt. Elk kind wil toch van die stoere schoenen waar ze lekker in kunnen ravotten? Dit, zonder dat ze bang hoeven te zijn dat de schoenen niet lekker zitten of snel kapot gaan. We weten bij Durlinger dat kinderschoenen tegen een stootje moeten kunnen, vandaar ook dat we Braqeez schoenen in ons assortiment hebben.

Braqeez kinderschoenen, een goede keuze!

Wilt u eens kijken welke Braqeez schoenen wij online verkopen? Kijk dan op de speciale pagina die wij voor Braqeez hebben aangemaakt. Hier vindt u het complete assortiment overzichtelijk bij elkaar, waarbij het ook nog mogelijk is de pagina verder te specificeren. Zo kiest u snel de schoenen die het beste bij uw kind passen.