Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gabor pumps

Gabor is een schoenenmaker die voor elke gelegenheid wel een schoen op de markt heeft gebracht. Voor een sportieve dag heeft Gabor comfortabele, trendy sneakers. Voor een dagje op het strand zijn de slippers en sandalen van Gabor ideaal. Noem het maar op en Gabor heeft er een schoen voor. En natuurlijk horen daar ook de Gabor pumps bij, in vele verschillende stijlen en kleuren.

De Gabor pump, comfort in een aantrekkelijke verpakking

Een stukje geschiedenis: pumps waren al in de zeventiende en achttiende eeuw populair. Toentertijd werden ze voornamelijk gedragen door hofdames, maar ook de mannen aan het hof waren niet vies van een mooie pump. Saillant detail daarbij is dat de hakken van de mannenpumps dan vaak nog hoger waren dan die van de vrouwen! Tegenwoordig zie je niet snel meer een man over straat lopen met pumps, maar voor vrouwen is dit nog steeds een van de meest populaire schoeisels. De Gabor pumps zijn het perfecte voorbeeld van een goede pump. Mooi van design, modieus, stevig gemaakt en heel comfortabel. Hoe hoog de hak ook is!

De Gabor pump voor alle gelegenheden

De ontwerpers van Gabor laten zien dat er heel wat mogelijk is met dit type schoen. Ze hebben als uit de kast getrokken om met een grote variatie aan stijlen en kleuren te komen. Van strakke, stijlvolle pumps tot extravagantere modellen met allerhande leuke design details. Gabor verkoopt felroze pumps om lekker de aandacht mee te trekken, maar ook pumps om je bij serieuzere gelegenheden lekker in je schoenen te laten staan. Net als alle andere schoenen van Gabor zijn ook deze uitermate comfortabel. Gabor gebruikt bij de productie van hun schoenen alleen de beste materialen en meest geavanceerde productietechnieken. Hierdoor zit elke Gabor pump als gegoten. Ze dragen daarnaast ook bij aan een goede houding, waarbij het niet uitmaakt hoe hoog de hak onder je pump is!

De Gabor pumps bij Durlinger

Net als alle andere soorten schoenen van Gabor zijn de pumps van het bedrijf bij ons te koop. Deze schoenen vind je zowel in onze fysieke winkels als in onze uitgebreide webwinkel. Hier kan je op je gemak de mooiste pump of andere schoen van Gabor uitzoeken, waarna we zorgen dat deze binnen vier werkdagen bij je thuis wordt afgeleverd.