Winkelen per
Categorie
Soort
Merk
Prijs
Uw maat
Kleur
Speciale Labels
Losse Inlegzolen
Voetwijdtes
Hakhoogte
Sorteer op
Nieuw

Wolky Elation 4804 comfort schoen

€ 134,99

Nieuw

Waldläufer Kimari Soft comfort sneaker

€ 129,99

Nieuw

4 x Comfort schoen

€ 59,99

Nieuw

Waldläufer Henni comfort instapper

€ 99,99

Nieuw

DWRS sneaker

€ 89,99

Nieuw

Wolky Elation 4804 comfort schoen

€ 134,99

Nieuw

Blink damesschoen

€ 39,99

Nieuw

Waldläufer Heliet comfort sandaal

€ 99,99

Nieuw

DWRS sneaker

€ 89,99

DWRS sneaker

€ 89,99

DWRS sneaker

€ 89,99

Sorteer op

Makkelijk: damesschoenen met klittenband

Op zoek naar mooie nieuwe schoenen? Heeft u geen zin in instappers, maar zit u ook niet te wachten op veterschoenen? Kijk dan eens in ons ruime assortiment damesschoenen met klittenband. We hebben vele mooie modellen op dit gebied, die comfortabel zijn en eenvoudig aan te trekken zijn. Heeft u een keer haast en moet u snel in uw schoenen schieten? Dan zijn klittenband damesschoenen de ideale oplossing!

De mooiste damesschoenen met klittenband

Durlinger is een webshop die is voortgekomen uit een familiebedrijf dat al sinds 1881 schoenen verkoopt. In dat jaar werd de eerste Durlinger winkel geopend, in Sittard. Het familiebedrijf is inmiddels flink gegroeid en populairder dan ooit. Bij Durlinger hebben we altijd de nieuwste ontwikkelinge gevolgd en zodoende hebben we een ongekende schat aan ervaring op het gebied van de verkoop van schoenen.

Eenvoudig klittenband damesschoenen kopen

Bij ons maakt u in de webshop eenvoudig een bestelling. Heeft u een paar schoenen zien staan dat u graag wilt kopen, kies dan de maat en vul uw adresgegevens in. Nog even de betaling in orde maken binnen onze beveiligde omgeving en wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk, zeer stevig verpakt, uw kant opkomt!