Trends: de beste basics voor heren!

Trendkleuren!
Alle artikelen Geplaatst op: 3 februari 2023
Trends: de beste basics voor heren!

Basic sneakers voor heren

Een basic sneaker is een echte musthave. Het is belangrijk dat ze bij je outfits passen én dat ze lekker zitten. Je schiet ze gemakkelijk aan wanneer je nog even boodschappen moet doen, gaat werken of een bezoekje aan vrienden en familie brengt. Vaak is het nog best lastig om voor jezelf de beste basic sneaker te vinden. Omdat je weet dat je ze veel gaat dragen, is het belangrijk dat ze meteen lekker zitten en genoeg comfort bieden.

Basics voor heren
  1. Puma Caven Dime sneaker
    Vanaf € 79,99
    Maten: 41 44
  2. Puma Caven Dime sneaker
    Vanaf € 79,99
    Maten: 44

Skechers sneakers voor heren

Skechers zijn op dit moment helemaal hip, iedereen wil ze hebben. Skechers worden vaak uitgezocht op hun comfort, maar ook omdat ze in zoveel kleuren worden aangeboden! De schoenen van Skechers hebben een goed AirCooled Memory Foam voetbed, waardoor ze extra fijn zitten en naar je voeten vormen, zonder nare luchtjes. Als je op zoek bent naar basic sneakers voor heren dan ben je bij Skechers sneakers aan het goede adres en heb je ook nog eens heel veel keus!

Beste basics met een gekleurd accent

Vind jij die hele basic sneaker maar niks, maar hou je ook niet van felle kleuren? Ga dan voor een basic sneaker met een subtiel, gekleurd accent. Een basic hoeft echt niet altijd een kleur te hebben: sterker nog, veel sneakers hebben twee of drie kleuren en zijn evengoed basic en gemakkelijk te combineren met al jouw outfits.

  1. Puma Graviton Pro sneaker
    Maten: 40 41 42 43 44 45 46
  2. DSTRCT sneaker -20%
    Normale prijs € 99,99 Vanaf € 79,99
    Sale
    Maten: 40 41 42 43 44 45 46
  3. Puma RBD Game halfhoge sneaker
    Maten: 42 43 44

Beste basic wandelschoenen

Hou jij van wandelen en ben je op zoek naar basic wandelschoenen? Lees dan verder! Als je veel wandelt is het belangrijk om goede wandelschoenen te dragen. Ben jij niet zo van felle kleuren of prints? Kies dan voor een basic wandelschoen. Deze staan goed bij je outfit, maar vallen niet heel erg op.