Vans herensneakers
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

 1. Vans Filmore sneaker
  € 64,99
  Maten: 40 41 42 43 44
 2. Vans Ward Hi veterboot -30%
  Normale prijs € 79,99 € 55,99
  Sale
  Maten: 40 41 42 43 44
 3. Vans Ward Hi veterboot -30%
  Normale prijs € 79,99 € 55,99
  Sale
  Maten: 40 41 42 43 44 45
 4. Vans Ward Hi MTE veterboot -30%
  Normale prijs € 89,99 € 62,99
  Sale
  Maten: 40 41 42 43 44
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

De mooiste Vans herensneakers bij Durlinger

Ben jij op zoek naar een mooi paar Vans herensneakers? Vans is bij uitstek een merk waar kwaliteit wordt geleverd. Mooie schoenen die ook nog eens goed zijn gemaakt, en waarbij je er op kunt rekenen dat je er lang van gaat genieten. Een Vans herensneaker is bij uitstek een schoen waarbij je er op kunt rekenen dat deze je helemaal perfect gaat zitten. Er wordt extra veel aandacht besteed aan het ontwerpen van een schoen die perfect om je voet heen valt. Vans is daarbij een merk dat heel veel verschillende modellen verkoopt. Er is geen Vans herensneaker hetzelfde, er is werkelijk een enorme variatie in verschillende modellen.

De herensneakers van Vans kopen

Als jij op zoek bent naar een mooi paar nieuwe sneakers, dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Durlinger. We hebben een groot aantal verschillende merken voor je klaarstaan. We verkopen de echte topmerken, maar hebben ook kleinere, onbekende merken in het assortiment. Zo weet je zeker dat je een paar schoenen in huis haalt dat helemaal op je smaak is aangepast. Hier kun je bijvoorbeeld op rekenen met de schoenen van het merk Vans. Dit is een topmerk op het gebied van schoenen waar de schoenen met de grootst mogelijke zorg voor je in elkaar worden gezet.

Vans herensneakers bestellen bij Durlinger

De schoenen van Vans koop je natuurlijk bij Durlinger. Wij zijn een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1881. Wij verkopen schoenen waarbij je er zeker van kunt zijn dat je kwaliteit in huis haalt. We willen je dan ook adviseren om eens bij ons te kijken als je een bestelling wilt maken. Je betaalt dan bij ons geen verzendkosten en we zorgen ervoor dat de schoenen zo snel mogelijk jouw kant op worden gestuurd.