Gabor schoenen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gabor schoenen

Gabor schoenen online kopen doe je bij Durlinger. Gabor is een schoenenmerk dat stijlvolle, comfortabele en kwalitatief hoogwaardige schoenen maakt. Het is een familiebedrijf dat al 60 jaar actief is en in die jaren een grote reputatie op heeft weten te bouwen. Op Durlinger.com vind je een ruim assortiment Gabor schoenen, van laarzen en pumps tot sneakers en sandalen.

Gabor schoenen online kopen bij Durlinger

Gabor is een schoenenmerk dat al zestig jaar kwaliteitsschoenen maakt. Het bedrijf staat bekend om schoenen die niet alleen modieus zijn, maar die ook opvallen door de zorg die er aan de fabricatie wordt besteedt. Het is een familiebedrijf dat nog steeds in handen is van de familie die het opgericht heeft, en die er zestig jaar hard aan heeft gewerkt het merk daar te brengen waar het nu is. Maar ondanks dat Gabor een merk is met een rijke traditie, heeft het altijd voorop gelopen op het gebied van nieuwe trends en productgroepen. Door de hoge kwaliteit zijn de schoenen van Gabor niet alleen modieus, maar ook zeer comfortabel. Gabor heeft daarnaast schoenen in het assortiment die voorzien zijn van speciale zolen, waarmee rugproblemen verholpen kunnen worden. De Gabor schoenen zijn online te koop op de website van Durlinger.

Het uitgebreide assortiment van Gabor

Gabor schoenen is een merk dat zich altijd heeft onderscheiden van de concurrentie door de grote variatie aan stijlen. Waar het merk begon met hoogwaardige, modieuze damesschoenen, daar zijn er van Gabor inmiddels ook herenschoenen, kinderschoenen en handtassen verkrijgbaar. Het is een merk dat perfect past bij Durlinger Schoenen, ook een familiebedrijf dat zich kenmerkt door kwaliteit en innovatie. De schoenen van Gabor waren al vele jaren in een van onze 40 winkels te vinden, nu is Durlinger.com ook de beste plek om Gabor schoenen online te kopen.

De betrouwbare kwaliteit van Durlinger schoenen

De eerste schoenenwinkel van Durlinger werd in 1881 geopend in Sittard, en inmiddels is het bedrijf vertegenwoordigd met 40 verschillende winkels, in de provincies Limburg, Brabant en Gelderland. Sinds enige tijd heeft Durlinger ook een filiaal in België (Hasselt). Gabor is een van de vele kwaliteitsmerken die er bij Durlinger verkocht worden.