Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gabor slippers

Met een modieuze Gabor slipper loop je er altijd stijlvol bij. Het gerenommeerde familiebedrijf heeft vele modellen slippers en ander schoeisel; van pumps en laarzen tot sandalen en sneakers.

Gabor slippers: garantie voor kwaliteit

Het familiebedrijf Gabor maakt al ruim 60 jaar kwaliteitsschoenen. In de eigen fabriek worden de modellen van de meest hoogwaardige materialen gemaakt. Hierbij worden moderne technieken gebruikt die door het bedrijf zelf ontwikkeld zijn. Gabor is een bedrijf dat voor kwaliteit staat, en de vele verschillende modellen schoenen vinden dan ook gretig aftrek. De mooiste Gabor slippers koop je online bij Durlinger. Wij hebben een uitgebreide afdeling Gabor-schoenen voor je klaarstaan, die je eenvoudig bij ons kan uitkiezen en bestellen.

Groot scala aan modellen

Slippers van Gabor vind je in vele verschillende modellen; van frisse modellen voor een zomerse dag tot stijlvolle, klassieke Gabor slippers die bij elke gelegenheid indruk maken. Met hakken die variëren van platte zolen tot hogere hakken. Natuurlijk zijn deze modellen in vele verschillende kleuren te verkrijgen. Gabor heeft slippers in strak zwart of wit, maar er komen ook heel wat andere kleuren van de regenboog voorbij. De ontwerpers van Gabor houden er daarbij niet van om achter de mode aan te hollen. Eerder is het zo dat Gabor voorop loopt met nieuwe stijlen.

Afwerking van hoog niveau

Alle modellen worden tot in de puntjes verzorgd afgewerkt. Bij Gabor houden ze er niet alleen van om te innoveren op het gebied van nieuwe schoenen, maar ook als het aankomt op de technieken die bij het maken van schoenen komen kijken. Als je een Gabor slipper aanschaft, dan weet je dat je een kwalitatief hoogwaardige schoen in huis krijgt. En deze schoenen zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook zeer comfortabel. Gabor is expert op het gebied van het vervaardigen van een zool die het hoogste comfortniveau biedt. Daarbij heeft het bedrijf ook schoenen met speciale zolen, die een positief effect hebben op rugproblemen en moeilijkheden met de houding. Gabor is dan ook een merk dat bij uitstek past in onze winkels en webwinkel. Hiermee komen twee klassieke familiebedrijven samen. We willen allebei de hoogst mogelijke kwaliteit bieden en dit koppelen aan innovatie en comfort.