Gabor instappers
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gabor instappers

De instapper is ruimschoots vertegenwoordigd in de catalogus van Gabor en de Gabor instapper heeft zelfs een reputatie hoog te houden. Waar instappers bij uitstek bekend staan als comfortabele en stijlvolle schoenen, daar doet Gabor hier nog een stapje bovenop. Elke Gabor instapper is gemaakt van soepel leer en voorzien van een zool met luchtkussentjes. Hierbij zijn dan ook nog inlegzolen te verkrijgen die het comfort nog meer verhogen. Met deze extra zolen wordt je houding verbeterd en rugpijn tegengegaan.

Gabor instappers in verschillende stijlen

Gabor instappers zijn veelzijdige schoenen. Je vindt ze in onze webwinkel in verschillende kleuren en stijlen. Ook met materialen wordt door Gabor gespeeld. Het bedrijf heeft instappers van leer waar bij sommige modellen elementen aan zijn toegevoegd van bijvoorbeeld suede. Er zijn strakke modellen die een eigen verhaal vertellen, maar ook instappers met decoratieve elementen. De instappers behoren door hun veelzijdigheid en kwaliteit dan ook tot de beste schoenen die wij te koop aanbieden.

De Gabor instapper van duurzame kwaliteit

Gabor is een familiebedrijf dat al ruim 60 jaar kwalitatief hoogwaardige schoenen fabriceert. Dit begon op kleine schaal in een kleine fabriek, waar de eerste generatie van de familie zorgvuldig aan een reeks perfecte schoenen begon te werken. Inmiddels zijn we enkele generaties verder, maar kwaliteit en comfort zijn nog altijd de belangrijkste sleutelwoorden bij Gabor. Je blijft als schoenenfabrikant in een competitieve markt als de schoenenmarkt niet in de voorhoede staan als je niet zorgt dat je met je tijd meegaat, en ook daar wordt bij Gabor goed voor gezorgd. De ontwerpers van het bedrijf weten keer op keer te innoveren en Gabor is dan ook een voorloper als het op trends aankomt.

Gabor en Durlinger

Een familiebedrijf als Gabor past perfect bij ons. Ook wij zijn een familiebedrijf dat al vele jaren bestaat. Ons eerste filiaal werd in 1881 geopend en sindsdien zijn we gegroeid tot een bedrijf met meer dan 40 filialen, in Limburg, Brabant, Gelderland en tevens in België. Een uitgebreide webwinkel kan daarbij niet ontbreken en ook hierin zijn we voorzien. Je vindt hier ruim 60 topmodellen schoenen, die we binnen vier dagen bij je kunnen laten bezorgen.